mandag den 13. august 2012

Sommertid i Ebeltoft

Dennis forældre havde i uge 32 lejet et skøn sommerhus i Ebeltoft- derfor vendte vi alle (Dennis - Malthe - Marley og undertegnet) snuden mod Ebeltoft, byen hvor jeg har en del barndomsminder, primært fra campingpladsen inde i byen.

Vi ankom onsdag middag til "Reden"- et skønt sommerhud kun et stankast fra havet. Bettina og Morten var allerede indlogeret og stod klar til at byde os alle 4 velkommen.

Særligt var faster, onkel og "besserne" glade for, at se det bette Malthe og gensynet må siges at være gensidigt. Hvor er det skønt, at se hvor glade andre er for ens lille guldklump.

Vi hyggede os rigtig hele eftermiddagen og efter Malthe var puttet- fandt Bettina, Ida og jeg "landmandsspillet" frem - hvad der skulle ha været et hurtigt ukompliceret spil blev hurtig til et meget langt spil med meget avancerede regler. Vi blev vist aldrig helt fortrolige med reglerne, men vi hyggede os og det er vel det vigtigste - heldigvis viste udfaldet af spillet, at undertegnet er en sand farmer- ja, kom bare an roe-marker; )

Om natten ankom Kenneth og Camilla, må lige indskyde, at vi alle er rigtig glade for at de vil dele en del af deres sommerferie med os. De havde da heller ikke set Malthe siden barnedåben, hvorpå Malthe naturligvis havde forandret sig rigtig meget. Hvor er det skønt, man er så heldig, at have så dejlig en lille familie, som nyder at bruge tid sammen med deres lille nevø- Malthes tid i Ebeltoft stod ihvertfald på en masse kys og kram- ja, man kunne simpelthen ikke ønske sig en bedre samkomst.

Dagen efter stod i hyggens tegn - kroket, badning med Marley- alt i alt en dejlig dag med skønne samtaler og højt humør. Jeg er sikker på, at selvom Malthe ikke umiddelbart får mere ud af en ferie udenbys iforhold til almindelige dage hjemme- så mærker han glæden og ikke mindst kærligheden fra onkler, tante, faster og ikke mindst besserne.

Den sidste da blev tilbragt i Ree-park, skøn dag for os alle og faster Bettina fik endelig mødt pelikanerne, måske hun i fremtiden igen vil møde den mærkelig fugl på Gammelholm- ja, hvem ved; )

Sikke en dejlig ferie vi har tilbragt sammen- herhjemme vil vi mindes tiden med glæde, det er så dejligt at se hele familien og rigtig hygge, nu når det nu engang er så sjælden vi ses.

Første dag hjemme på Casa Gammelholm bevidner om en dejlig ferie fyldt med oplevelser, som er hårdt at fordøje, hvorved den lille fyr sov stortset hele dagen.

Dejlig sommer til jer alle

Kys og kram

Fra alle os på Gammelholm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar