onsdag den 15. august 2012

Regnskovstid; )

Nøj, hvor vi nyder at have sommerferie, det er så hyggeligt at have ham farmand hjemme.

Vi har ikke været ret gode til at besøge søde faster Bettina og Onkel Morten, så der er helt klart plads til forbedring. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vores sommerferie skulle indeholde et besøg i storbyen Randers.

Malthe har nu tidligere været til fødselsdag i Randers, men denne gang skulle besøget indeholde en tur i Randers Regnskov.

Sikke den lille fyr oplever, en tur i regnskov samt Ree Park tidligere- I en alder af knap 1/2 år må den lille fyr siges, at være godt dækket ind på oplevelsesfronten når det kommer til dyreverden.

Solen skinnede og vi nød en dejlig stund i gårhaven med en lækker sandwich, mens den bette fyr tog en velfortjent morfar, for derved at samle kræfter til regnskovens dyreparadis; )

I bedste BS-stil indtog Malthe drengen regnskoven:


Selvom ham onkel Morten oftes har været i regnskoven- var begejstringen da ikke til at tage fejl af og nedenfor ses da også et skønt billede af "The Rainforest Nerd".

Vi så masser af skønne dyr - alt til alverdens favrige fisk til fugle og aber. Selvom det er mange år siden jeg har betrådt Randers Regnskov blev gensynet glædeligt og svedigt; )

Efter at have oplevet en masse flotte dyr og en enkel fodring, blev der plads til en lille is, som blev nydt til fulde.

Malthe tog sig herefter en bette lur i vognen mens vi andre bevægede os ud i Danmarks parken, som rummer alle de klassiske danske dyr. I ægte farmerstil morede vi os over synet af en stor gris placeret med rumpen i mudderpøl; )


Særligt var faster Bettina vild med Danmarks parken, hvor et opsat ko-yver blev indtaget, hvor hun da viste hvorledes hun sagtens kunne håndtere et sådan malkeapperat- måske Onkel og hende skulle droppe de fremtidige planer om bopæl i KBH og istedet købe sig en bette ejendom på den jyske hede; )

Alt i alt havde vi allesammen en rigtig dejlig tur og det er bestemt ikke sidste gang vi aflægger faster og onkel et visit!- med en masse oplevelser i baggagen vendte vi snuden hjemad og den lille fyr kvitterede dagens starbadser med at sove stortset hele dagen derefter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar