lørdag den 5. januar 2013

Landtur- B I G Time

Idag skulle vi en tur nord på og besøge min moster! De har netop i sommers købt i sommerhus i Hou(????), hvilke vi naturligvis skulle op og se!

Bilen blev derfor pakket op til briste punktet da Marley havde en "playdate" med Basse, så afsted med os. Først ente vi med at køre ud af th. Saurs vej da vi blev enige om det var derudaf deres sommerhus lå, men gps viste os tilbage på motorvejen og vi makkede derfor ret. Det skulle så vise sig, at vi rent faktisk var på rette vej.

Undertegnet er knap så geografisk begavet, hvorfor jeg aldrig sætter spørgsmålstegn ved gps'en instrukser - det er vist lidt en kvindeting og ret kliches agtig, men hva pokker så har jeg jo nok nogle andre skjulte egenskaber! Efter Dennis var gps'en vejledning dog noget forvirrende, så vidt jeg forstod var det noget med at den ledte os lidt frem og tilbage! Nå men vi havde da hele tiden kurs mod tøtmosen!

Lige uden for Brugsen i Hou, lød det fra gps'en "you have reach YOUR destination" - geografinørd eller ej- ja så ku selv jeg ligesom vurdere at dette ikke var tilfældet!- nå men humøret var højt og jeg tænkte så langt så godt og ringede derfor til moster for at høre hvor langt sommerhuset lå fra havnen i Hou. Hendes svar, hmmm havnen i Hou, tror du ikk I er på den forkerte side af vandet- oh no, du må hellere lige låne Dennis.

For pokker i søren så sidder man over en times kørsel væk på den forkerte side af fjorden, come ón - det er da vist kun os sådan noget kan ske for! Amen det er eddekodylme NITTEN, at sidde i en bil med en utålmodig knægt og en hund som egenlig heller ikk syntes, at det er så uber fedt at være i bagagerummet længere!

Thank god for færgen i Hals ikke længere ligger på bunden af Limfjorden men var i fuld gang med at fragte folk til og fra hals mod Egense! Egense var da også der sommerhuset egentlig befandt sig, hvordan Dennis har fået Hou ind i billedet må guderne da vide- men en ting er helt sikkert han skylder bestemt en kvaje bajer og muligvis en skål hundekiks + en morgengnavnes med bassen.

Nå men det lille smut i sommerhus blev en længere affære, dog har det været en total sjov tur. I sådanne situationer er der vel ikk andet at gøre end, at grine af det hele. Bassen brugte tiden på at studere sine nye bog og lille Marley mener han fik et lille liggesår på bagen!;)

Konklusion - få så gang i en ordentlig gps Mette især og muligvis også Dennis :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar