lørdag den 5. januar 2013

Nytår 2012

Håber alle kom godt ind i det nye år - det gjorde vi bestemt!- 2013 byder i de første måneder på en 1 års fødselsdag, 1 år - det jo helt vildt at vores lille dreng snart runder 1 år. Puha tiden flyver afsted, det føltes som ganske kort tid siden vi fik vores skønne dreng at se for aller første gang, på den anden side er tiden før Malthe også svær at erindre.

Nytårsaften skulle egentlig være tilbragt i Farsø, men efter nøje overvejelser syntes ideen om, at slæbe en 11 mdr med til byen, hvor der garanteret ville være en forfærdentlig masse larm - fulde mennesker og ja, jeg kunne blive ved, som en temmelig dårlig plan!- derfor valgte vi at "sadle" om og planlægge et nytår på Casa Gammelholm for os 3.

Selvom vi kun skulle være is 3 skulle menuen da stadig være noget ganske særligt. Menuen blev derfor:

Forret tunmousse med laksesalsa og brød

Hovedret rødvinskogt cuvette steg med kartoffel gratin og sprødstegte perleløg og champignon

Dessert blødende chokoladekage med vanille is og frugt


Mums - særligt cuvette stegen blev super, jeg var da en anelse skeptisk- jeg har ikk tidligere kogt sådan en krabat, men det er bestemt ikk sidste gang det sker!

Billeder for nytår ligger på kameraet og da min bærbar er afgået ved døden og den stationære, ja- det ville tage omkring en uge at starte den op, så må I have dem til gode;)

Malthe gik i seng kl 19, hvorefter Dennis og eg hyggede os med en omgang irsk kaffe og andet godt plus en go film - alt i alt et perfekt nytår for os;)

1. Januar 2013- kl 07.03: bassen var i fuld hopla klar til at indtage det nye år med højt humør. Derfor begav vi os mod legepladsen efter Malthes formiddagslur;)- sikke en skøn start på året.Ingen kommentarer:

Send en kommentar