mandag den 15. oktober 2012

Malthe i billeder

Jeg har taget så mange billeder af bassen, men det er nu ret skøgt at se billeder i forhold til hinanden. Der er jo sket så meget- ikke kun med hans udseende men også motorisk, socialt osv. Faktisk syntes jeg, at de fleste "baby-karakteristika" er så småt ved, at være forsvundet og istedet ser man et lille barn.

Udviklingsmæssigt er der sket rigtig meget også selvom der er masser i vente endnu.

Malthe kan idag:

- trille rundt og hele hytten
- Møve sig præmært bagud, hvilket som regel risikere i han bliver en lille hystade, da han kommer længere væk fra de ting, som han egentlig forsøgte sig at nå. Det må også være vildt frustrende, at han godt er klar over hvad han vil, men han er ikke rigtig i stand til, at nå målet
- Pludrer højlydt- hans "ordforråd" er virkelig blevet udvidet den sidste månedstid
- Spise rugbrødshapsere selv og endda med det såkaldte pincetgreb
- Sove igennem 19-07- dog ikke pt. da vi døjer en smule med tænderne
- Grine højlydt, generelt er den lille fyr meget smilende, hvilket er helt fantastisk
- Tydeligt kende sine folk og reagerer ud fra hvem han er sammen med
- Sidde selv

Ja, der er garanteret meget mere, men det er hvad jeg sådan umiddelbart kan komme på.

Vi er dog stadig tandløs, men regner/håber det er de små bisser som driller den lille fyr her i tiden. I sidste uge var vi da også et smut ved børnetandlægen- ja, man kan vel ikke tidligt nok lære at børste tænder. tandbørstningen har vi dog haft gang i et stykke tid; )

Malthe kravler da ingen steder endnu, men han øver sig meget- oftes ligger han i bedst "bryst-svømmer-stil" og håber på at dette er vejen frem, men indtil videre kan han kun betegnes som en strandet hval; ). Men mon ikke han snart finder fidusen.

Om 14 dage begynder Malthe så småt i dagpleje og så starter et helt nyt kapitel for den lille fyr- det bliver rigtig spændende, men også hårdt for hans mor, som naturligvis kommer til at savne sin "lille" dreng, men det går jo nok; ).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar