mandag den 8. oktober 2012

Ich bin ein berliner

Den sidste weekend i september drog Dennis, bassen og jeg til Berlin. Dennis skulle ned og løbe sit første marathon hvilket var den perfekte anledning til at tage en forlænget weekend i Berlin.

Vi havde hjemmefra lejet en lejlighed Det blev så ikke Bassen der blev problemet, men nærmere en manglende mobildækning, hvilket gjorde vi ingen gps havde at køre efter. Hold nu op vi farede vildt- ja, faktisk fik vi set så meget af Hamburg (Og ja, jeg ved godt vi slet ikke skulle igennem Hamburg, men det kom vi altså) at vi var nødsaget til at købe en gps, hold nu op det var da såå irriterende. Stakkels Dennis, som naturligvis fik hele skylden for vi farede vildt; )- nu skal der sog ikke herske nogen tvivl om, at hvis det var undertegnet, som skulle visse vej var vi sikkert endt i Schweiz. Nå, men vi tog det som en oplevelse og ankom til Berlin til spisetid.

 

Lørdagen skulle løbenummer hentes og vi benyttede derfor undergrundsbanen- super dejli transportmiddel, men hold nu op man får gode "bøffer" af, at løfte klapvogn+Bassen op og ned af trapperne- i den forbindelse mistede Bassen også poul, hvilket særligt hans mor er lidt træt af og ja, så smed jeg også nøglerne væk til lejligheden - FLOT METTE!

Da vejret var skønt sydpå, nød vi alle mad i det fri, så alverdens smukke bygninger. dertil blev der da også plads til en smule shopping; ) Efter dagens strabadser vendte vi næsen mod lejligheden og råhyggede os indtil Bassen gik i seng kl 19; )

Lige lidt stemnings billeder

 
 
 

Søndag blev så dagen, hvor Dennis skulle igennem sit første marathon- hold nu op hvor jeg syntes det er sejt, at man har mod på, at prøve at løbe så langt- det kommer jeg ihvertfald aldrig til. Nå, men vejret var fint og vi begik afsted og fik sagt farvel til Dennis. malthe og jeg tilbragte tiden sammen med nogle andre danske og hoppede på "heppe-stationerne" ved 21 og 37 km. Dog blev vi væk ved 37 km og kunne ikke komme til at skyde genvej, hvorfor vi måtte følge ruten til ende. Så fik vi ski også en dejlig omgang motion.

Dennis kom ind i tiden 03:38- S... flot vi er simpelthen så stolte af ham - han er bare alt for sej.
Efter løbeturen vendte vi snuden mod Dk, må jeg her indskyde, at det er så imponerende at lille Malthe blev puttet i autostolen og sov hele vejen hjem. Det har bare været en super tur og vi er så enige om, at hvis muligheden for en forlænghet weekend byder sig inden for den nærmeste fremtid så tager vi afsted pronto- dog skal Dennis lige have lidt luft på arbejdet; )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar